UA-45397638-1

dissabte, 2 de maig del 2015

Sant Jordi 2015


El dia de Sant Jordi va ser un dia molt bonic a l'escola que vam compartir tots plegats. Les famílies junt amb l'escola van representar la llegenda de Sant Jordi per petits i grans. També es va preparar un racó per a decorar punts de llibre i com a cada festa vam berenar tots junts al jardí de l'escola aprofitant el bon clima que tenim.

Els dies previs a la celebració les famílies ens van ajudar a organitzar tot el que vam viure el dia 23. Ens van ajudar amb els preparatius de la representació i amb el petit racó de punts de llibre. A més a més els més valents es van engrescar i es van preparar un petit paper per a representar la història del drac, la princesa i el cavaller. 

Amb els infants dies abans a Sant Jordi i sobretot aquell mateix dia es parlava de roses, dracs, llibres, princeses i cavallers... tots volien ser cavallers i posar-se la capa i l'escut.

Cal a dir que durant la representació els infants eren atents, observant tot somrient l'obra preparada per les families. Sembla, que per la cara que feien els va agradar i van gaudir veient com els mateixos pares i mares els explicaven en forma de teatre la llegenda que tant havien sentit a parlar els dies abans. 




Aprofitem per donar les gràcies a tots els que ens van ajudar i van fer que la festa fos tot un èxit!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada