UA-45397638-1

dilluns, 2 de desembre de 2013

Una mica més sobre les... Rockeres.

Des del primer dia que ens trobem i per tal de conèixer millor a l’infant que serà amb nosaltres, us preguntem infinites coses respecte la vida del vostre fill o filla. Preguntes que veritablement ens són molt útils per a un bon inici a l’escola bressol. Com menja, com dorm, com es relaciona… i moltes altres més. Per això, us agraïm la confiança depositada en nosaltres i l’apertura que ens feu, tot explicant allò que us preguntem i més.

Ara ens toca a nosaltres compartir una part de les nostres vides i depositar la mateixa confiança amb tots vosaltres.


L’equip de l’escola bressol municipal de la Torreta.


Vero (Directora del centre i educadora). És tot alegria, sempre la trobes somrient. En els moments més feixucs ella és allà. Li agrada compartir tot el que tingui al seu abast. Sempre troba una resposta. Quan quelcom no funciona i ho vols canviar però no saps com fer-ho, sempre té una idea a punt. Fa que el seu equip treballi a gust, es preocupa, les ajuda, i les fa partícip de tot el que succeeix a l’escola. Li agrada explicar les coses i quan ho fa t’agrada escoltar-la, tota ella es dolça i tendra. El respecte vers l’infant és molt profund, coneix d’allò més bé les diferents etapes per les quals els infants hi passen i li agrada transmetre allò que sap. I no en té mai prou que sempre en vol saber més i més. Com molts sabeu també té dos fills (bessons) l’Inti i el Tahiel, que també formen part de l’escola, es troben a l’estança de grans (2-3 anys). Quan tots tres arriben pel matí és molt graciós veure’ls. Bé, la majoria de dies ve carregada amb totes les motxilles, jaquetes... i per la tarda també marxa igual. Al tindre dos la feina es multiplica! El seu temps lliure el dedica a sortir amb les amigues a prendre alguna cosa o bé anar de concert. 

Esther (educadora): L’Esther et captiva des del primer moment que la coneixes. És tan dolça! El primer cop que la veus parlar o tocar a un infant t’impressiona la manera tan respectuosa que té d’apropar-se. És una persona molt complerta i amb molta coherència en la seva manera de pensar i de fer. Té les idees molt clares i sap molt bé on situar-se sempre amb els petits i quan li venen dubtes porta una llibreta a sobre on apuntar-s’ho per pensar-hi després i poder compartir-ho. És una companya genial, sempre està disposada a escoltar-te, sempre atenta als altres i resaltant per sobre de tot allò positiu que veu en els que l’envolten.  És la més jove de l’equip però té tantes inquietuds professionals que tenim claríssim que en poc temps arribarà beeeen lluny! Quan no està a l’escola o fent alguna formació, dedica el temps a aquells qui més s’estima, sol organitzar trobades amb  els seus amics a casa seva, o si cal per skype, la qüestió és estar a prop en els moments bons i en els que no ho són tant. Fa poc que ha marxat de casa dels pares i els enyora força, així que no deixa que passi un cap de setmana sense anar  a veure’ls. Li agrada molt comprar-se roba i també ballar; abans feia dansa i ara un parell de dies a la setmana es desfoga fent zumba amb una amiga. És molt alegre!  S’apunta a totes i sempre ho fa amb tota la seva energia. A vegades li agrada fer el pallasso i disfressar-se per donar-te una sorpresa a l’entrar. D’altres, quan els nens/es juguen amb pintura pensa quant li agradaria poder tornar a jugar, embrutar-se i gaudir com una nena.

Laura (educadora): Ella és tota tendresa i delicadesa. La seva veu és tot suavitat. Li agrada escoltar als altres, sobretot als infants. Quan entra cada matí a l’escola ho fa tot somrient, un somriure tímid i ho encomana a tothom qui la mira. Saluda amb un to molt dolç. Intenta ajudar i ho fa de tot cor sempre que algú ho necessita. Li agrada fer preguntes per tal de compartir amb les seves companyes diferents respostes i així créixer plegades dins l’estança amb els infants. Com alguns ja sabeu, ella és del barri. Li agrada fer coses per als seus veïns i veïnes per això col·labora amb l’Associació de la Torreta. Al seu temps lliure el que més li agrada és fer natació. També anar a la platja, passejar per la muntanya i llegir, llibres d’intriga, fantasia... Li agraden moltes coses, és una capsa de misteris, quan explica el que ha fet... li agrada ballar flamenc i ho feia per a tots el pobles fins fa poquet. Quina artista!

Rafi (encarregada de cuina i neteja): És l’espurna de l’escola. Quan entra per la porta tot es alegria i riure. Els infants ja saben a l’hora que arriba i l’esperen prop de les finestres tot dient el seu nom; Rafi, Rafi. Quan la veuen entrar se li apropen a abraçar-la. Ella és atenta amb tothom. Sempre pregunta per les seves companyes i per els infants. Amb tan sols una mirada sap com et trobes i sempre és disposada a donar un cop de mà. No deixa de somriure ni un moment. Li agrada la broma i fer riure als del seu voltant. És molt apanyada i ho podem veure dia a dia. Mentre treballa, quan ja no es troba ningú a l’escola es posa la seva música i tot cantant va fent la seva feina. Si la veiéssiu... mitjons amb menorquines! Quina gracia fa veure-la. Però ella ens dius que així va còmode, i ara amb el fred necessita els mitjons. Li agrada escoltar tot el que les educadores li expliquen i omplir-se de tots els coneixements de l’escola. Fins i tot ho aplica amb les seves dues filles. La Rafi també és del barri i com he dit anteriorment té dues filles, la Mara i la Leire. Li encanta parlar d’elles i explicar les coses que fan a casa o bé a l’escola. Quan l’escoltes parlar de les seves nenes els ulls li brillen.

Ara ja sabeu una miqueta més de totes nosaltres.


Fins aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada